default-header

Ontspannen in je eigen tuin

Dat geeft een heerlijk aangenaam gevoel. De kinderen spelen in het gras en de vogels springen fluitend van tak naar tak. Hét moment dat jij in alle rust geniet van de struiken, planten en bomen om je heen. Ons dagelijkse bestaan wordt steeds drukker en daarom wordt de rust opzoeken steeds belangrijker. Dat weten wij als geen ander. Jouw tuin is een oase, een plek helemaal voor jou alleen. Pas wanneer jij dit voelt, dan zijn wij tevreden. Wij vinden het belangrijk een eerlijk, mooi én bovenal gezond product aan te bieden. Een tuin waar niet alleen wij, maar ook jij gelukkig van wordt.

Lees ons verhaal
Planten uit eigen kwekerij
Kies je eigen leverdatum
Geadviseerd door de kweker
De mooiste en gunstigste prijs per meter!

Wij helpen je graag bij de zoektocht naar de ‘perfecte’ haagplant!

Ons jonge familiebedrijf en kwekerij van topkwaliteit karakterbomen, struiken en haagplanten. Als échte plantenkenners, weten wij precies welke plant, struik of boom kan brengen wat je thuis nodig heeft. Wij staan klaar om je van goed en eerlijk advies te voorzien.
Zie je door de bomen het bos niet meer door de veelheid soorten en varianten aan haagplanten? Wij kweken alléén de beste soorten Laurier, Coniferen, Beuk, Liguster en Niet-Woekerende Bamboe voor jou. 

Hulp nodig of zelf de planten eerst bekijken? Neem direct contact met ons op.

Waar wij in geloven

Dit is hoe wij werken

Binnen ons bedrijf werken wij graag natuurlijk en duurzaam. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze planten vanaf de eerste dag, op eigen kracht, kunnen uitgroeien tot sterke en gezonde bomen, planten en struiken. Zo gebruiken wij geen chemische kunstmeststoffen waardoor onze producten op een ecologische en milieuvriendelijke manier worden groeien. Met onze kennis en passie van groen dragen we bij aan een gezond milieu voor iedereen.

 

Waar wij in geloven

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Tevreden klanten