Kant en Klaar Haagelement kopen

Onze kant en klaar haagelementen zijn van hoge kwaliteit. We bieden verschillende hoogtes aan in onze webshop. Haagelementen en kant en klare hagen kopen gaat gemakkelijk bij hogehagen.nl Wij zorgen voor veilig en goed transport op tijd. En kies je gewenste leverdatum tijdens het bestelproces. Afhalen op onze kwekerij in Lottum kan natuurlijk ook. Graag wel van te voren de haagelementen bestellen zodat we deze klaar kunnen maken voor je. Staat je gewenste maat er niet bij, neem contact met ons op. We bieden ze voor een scherpe prijs aan maar deze kant en klare haag is niet de meest goedkope oplossing. De Haagelementen geven wel meteen een mooi resultaat na de aanplant. Er staat dan ook meteen een knappe haag. We bieden ook andere planten aan in onze shop die een andere oplossing geven. De kant en klaarhagen en de planten die we kweken zijn altijd gezond en van goede kwaliteit. We geven garantie op onze planten die we uitleveren.

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Garantie

Informatie over haagelementen

Over het algemeen zijn onze haagelementen 1 meter (100cm) breed. Ze worden door ons in een plantzak gekweekt en zijn het gehele jaar leverbaar en aan te planten. Haagelementen zijn ook wel bekend als kant en klaar haag. Je hebt meteen een mooi resultaat met een kant en klare haag. Ze zijn over het algemeen wel iets duurder dan pot en kluitplanten maar je krijgt er dan ook wel iets moois voor terug. Heb je nog vragen over een kant en klare haag kopen, neem contact met ons op. Wil je de planten van te voren zien dan is dat geen probleem.

Haagelementen Laurier kopen

Laurier leent zich uitstekend om een mooie haag van de te maken. We hebben Laurier verwerkt in de plantzakken die de elementen vormen. Wij bieden Portugese Laurier haagelementen en Laurier Genolia Haagelementen aan. Voor meer informatie kijk gerust op de pagina’s van deze mooie en door ons aanbevolen soorten. We hebben deze Laurier geselecteerd vanwege de goede en gezonde eigenschappen van de planten.
Portugese Laurier haagelement kopen? 
Laurier Genolia haagelement kopen?

Haagelement Taxus kopen

Taxus, ook bekend onder de Nederlandse naam Venijnboom, is een haagplant bij uitstek. Onze Taxus kant en klaar hagen vormen meteen een mooie en volle haag. Wil je meer informatie over de Taxus en een Taxus haagelement kopen kijk dan eens rond op onze pagina over Taxus. Hier staan ook alle haagelementen van Taxus die we op dat moment beschikbaar hebben.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten