Over ons

Ons familiebedrijf Vergeldt Planten is een aanbieder van topkwaliteit haagplanten, karakterbomen en struiken. Als echte plantenkenners, weten wij precies welke plant, struik of boom kan brengen wat je thuis nodig hebt. Wij delen graag onze kennis over groen en geven graag onze informatie op het gebied van inplanten, snoeien en onderhoud door.

Binnen ons bedrijf werken wij natuurlijk en duurzaam. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze planten vanaf de eerste dag, op eigen kracht, uit moeten groeien tot sterke en gezonde bomen, struiken en planten. Wij gebruiken geen kunstmest in onze kwekerij, maar een biologische mestkorrel. We gebruiken ook geen chemische middelen om het onkruid te bestrijden. Mede hierdoor worden onze producten op een milieuvriendelijke en ecologische manier opgekweekt. Deze wijze van kweken komt de biodiversiteit ten goede.

Een gezonde groene omgeving, tevreden klanten en vertrouwen zijn onze drijfveren. Onze planten behoren tot topkwaliteit groen. Wij hebben haagplanten geselecteerd met de beste eigenschappen die we aanbieden op onze website hogehagen.nl. We hebben er bewust voor gekozen om een selectie te maken uit de verschillende variëteiten planten. Zo vind je bij ons alleen planten aan waar wij de beste ervaringen mee hebben en waar wij 100% achter staan. Dus geen tientallen verschillende soorten maar de beste planten met goede eigenschappen geselecteerd voor onze klanten.

Bij ons kun je rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding, zorgvuldig transport en advies. Ook andere werkzaamheden zoals de aanplant, nemen we je graag uit handen zodat we jou goed van dienst kunnen zijn.

Heb je vragen óf wil je ons komen bezoeken en de planten zelf zien? Neem contact met ons op.

 

Met vriendelijke groeten,

Matthijs en Jeroen Vergeldt
 

Matthijs Vergeldt
Weet alles van planten.
+31 77 760 0741
info@hogehagen.nl

Jeroen Vergeldt
Doet voor jou het transport.
+31 77 760 0741
info@hogehagen.nl

 

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten