Liguster Atrovirens 100-125cm met kluit

Ligustrum vulgare ‘Atrovirens‘ 100-125cm Let op: hoogte zonder kluit
€ 12,00 Vanaf € 9,50
Incl. BTW
Leaf Plantafstand: 2 stuks per meter
Leaf Direct leverbaar
Leaf Minimale bestelhoeveelheid: 10
Bekijk overige afmetingen
Incl. BTW
30+
€ 10,50 per stuk
60+
€ 9,50 per stuk
=
Gratis verzenden vanaf €500,-
Beste prijs per meter
Sterke plant
Zeer winterhard

Productinformatie

Een favoriet van ons! Deze inheemse Liguster trekt veel leven aan door zijn fijnmazige vertakking en is ook nog eens supersterk. In de winter blijven een oudere haag groen. Ook wel de Wintergroene Liguster genoemd.

✔ Inheems
✔ Veel privacy
✔ Van nature sterke planten
✔ Ook op kleigrond toepasbaar
✔ Zeer winterhard
✔ Kan in zon en schaduw
✔ Kan zonder snoei 4 a 5 meter hoog worden.
✔ Groeit op alle ondergronden waaronder klei.

Kijk op onze pagina over de Liguster Atrovirens voor meer informatie over deze topper. Onze Ligustersoorten zien of bekijken? Neem contact op of kom deze bekijken.

Levertijden, afhalen en verzenden

Levertijden
Kies zelf de leverdatum tijdens het bestellen. Wij adviseren wel altijd om de planten 2 dagen voor de aanplant te laten bezorgen! Wil je bijvoorbeeld op donderdag aanplanten laat de planten dan op dinsdag bezorgen. We rooien de planten nadat er besteld is zodat je zonder problemen 2 dagen kunt laten staan. Blijven ze langer staan dan 2 dagen maak de kluiten dan elke 2 a 3 dagen flink nat. Indien de levering in mei valt dan moeten de planten direct verwerkt worden. 
We hebben minimaal vier werkdagen nodig om de order te rooien en te verzenden. Kluitplanten zijn leverbaar van eind september tot half mei.

Afhalen
Gedurende de bestelling kun je aangeven wanneer je de planten af wilt komen halen. Je kunt de planten van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Laat je aub even weten indien je verhinderd bent? Wij zorgen ervoor dat de planten vers gerooid worden na de bestelling. Houd er rekening mee dat wij enkele dagen nodig hebben om de planten te rooien en klaar te zetten. Op onze afhaallocatie staan geen planten op voorraad. 
Let er alstublieft op dat er mogelijk andere transportmiddelen nodig zijn voor het ophalen van de planten (bijvoorbeeld een aanhanger).

Verzenden
Tijdens het bestelproces geef je een verzend- c.q. ontvangstadres en leverdatum op. In Nederland en België zijn de verzendkosten gratis vanaf € 500,-. 
Het is belangrijk dat je verzendadres met een vrachtwagen bereikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn of ben je hier niet zeker van, neem dan eerst contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze chauffeurs en onze transportmaatschappij zullen tussen 08:00 uur en 17:00 uur de planten uitleveren. De chauffeur zal de planten op het aangegeven adres neerzetten, hiervoor hoef je niet  thuis te zijn. Wij kunnen van te voren géén tijdstip aangeven hoe laat de planten daadwerkelijk geleverd worden!

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Lees wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Bekijk onze meest populaire producten