default-header

Beukenhaag

De Latijnse naam van de Groene Beukenhaag is Fagus Sylvatica. Een beukenhaag is sterk en heeft een authentieke en karakteristieke uitstraling!

“Geadviseerd door ons en ecologisch en milieuvriendelijk gekweekt voor jou. Plant jij deze gezonde haag?”

Groene beuk kopen

Beukenhaag kopen

 • Groene Beuk 80-100cm 4 liter pot

  - Plantafstand: 4 stuk per meter.
  - Direct leverbaar.
  - Aanplantseizoen: Gehele jaar.
  €8,90
  Incl. btw

  =

 • Groene Beuk 100-125cm 4 liter pot

  - Plantafstand: 4 stuk stuk per meter.
  - Direct leverbaar.
  - Aanplantseizoen: Gehele jaar.
  €9,50
  Incl. btw

  =

 • Groene Beuk 125-150cm in 12 liter pot

  - Plantafstand: 2.5 stuk per meter.
  - Direct leverbaar.
  - Aanplantseizoen: Gehele jaar.
  €19,50
  Incl. btw

  =

 • Groene Beuk 150-175cm in 12 liter pot

  - Plantafstand: 2.5 stuk per meter.
  - Direct leverbaar.
  - Aanplantseizoen: Gehele jaar.
  €21,50
  Incl. btw

  =

 • Groene Beuk 175-200cm in 12 liter pot

  - Plantafstand: 2.5 stuk per meter.
  - Direct leverbaar.
  - Aanplantseizoen: Gehele jaar.
  €24,50
  Incl. btw

  =

 • Groene Beuk 200cm Haagelement

  - Plantafstand: 1 stuk per meter.
  - Direct leverbaar.
  - Aanplantseizoen: Gehele jaar.
  €179,00
  Incl. btw

  =

 • Groene Beuk 275-300cm

  - Plantafstand: 5 stuks voor 3 meter.
  - Vraag vrijblijvend een offerte aan.
  - Aanplantseizoen: Gehele jaar.
  €99,00
  Incl. btw

  =Eigenschappen:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Herfst- en winterverkleuring
 • Inheems
 • Van nature sterke planten
 • Goed winterhard tot -20
 • Niet giftig voor mens en dier
 • Kan in zon en schaduw

Groene Beukenhaag kopen

In de lente en zomer heeft hij een mooie groene kleur en in de herfst verkleurt hij mooi en verdorren de bladeren. De Groene Beuk laat de verdorde bladeren hangen totdat de nieuwe bladeren in de lente doorkomen, door deze eigenschap is hij zichtdicht te noemen. Deze populaire haagplanten zijn geschikt voor lage en hoge hagen. Ze zijn gemakkelijk te snoeien en op de gewenste hoogte te houden. Hij groeit relatief langzaam. De Fagus Sylvatica komt van nature voor in Nederland en is goed bestand tegen ons klimaat. Een strenge winter zal hij met gemak overleven. De Groene Beuk stelt wel wat eisen aan de ondergrond. Zorg allereerste voor een goed bemeste ondergrond die waterdoorlatend is, ze houden namelijk niet van kleigrond.

Onze planten zijn met zorg op de kwekerij geteeld. In onze webshop kun je deze Groene Beuk gemakkelijk en veilig online kopen. Heb je vragen over het online kopen van de Groene Beuk via de webshop of wil je aanvullend advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wil je de Groene Beuk van tevoren komen bekijken? Maak dan een afspraak op onze contactpagina.

Onderhoud en verzorging van de Groene Beukenhaag

Na de aanplant is het erg belangrijk om de planten water te blijven geven. Houd er rekening mee dat wintergroene planten ook in de winter water verdampen en nodig hebben. Een gemakkelijke en handige manier om water te geven is om een druppelslang bij de haag te leggen. Je kunt deze gemakkelijk aan de winkelwagen toevoegen. Dan zorgen wij ervoor dat je een druppelslang krijgt van hoge kwaliteit die jaren mee gaat. Voor meer tips en tricks voor het geven van water kun je kijken op onze informatiepagina over aanplant.

Het bemesten van planten is belangrijk. Wij adviseren daarom om van april tot en met oktober ervoor te zorgen dat de planten bemest zijn met een organische meststof. Ook net voor de winterperiode (oktober/november) is het slim om de planten éénmaal te bemesten. Gebrek aan voedingsstoffen en/of watergebrek kun je onder andere herkennen aan de lichte (gele) bladkleur, of de lichte kleur langs de bladnerven.

Op onze kwekerij gebruiken we géén kunstmeststoffen. Wij verwerken alleen organisch- en ecologische meststoffen die goed zijn voor mens en natuur. Om de planten dezelfde verzorging te geven als bij ons op de kwekerij bieden we onze meststof ook aan in onze webshop.

De Groene Beuk kan je het beste snoeien net na de winter, in de maanden maart en april. Deze struik kan altijd licht bij gesnoeid worden. Na een goede groei gedurende de lente- en zomermaanden dan kan hij na de zomer ook nog een keer gesnoeid worden. Een tak wegknippen die in de weg zit kan natuurlijk altijd.

fagus sylvatica kopen

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Tevreden klanten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »