Hoge Laurier kopen

Wil jij een hoge Laurier kopen? De Laurier, ofwel Laurierkers, is in Nederland een bekende en veel voorkomende plant. Een Laurierstruik is uitermate geschikt om te gebruiken als haag. De meeste soorten Laurier lenen zich erg goed voor een zichtdichte haag. Zo zorg je met een hoge Laurier haag voor veel privacy, zodat je optimaal kunt genieten in jouw eigen tuin.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Hoge Laurier kopen

Verschillende soorten hoge Laurieren

Dankzij de dichte begroeiing en de dikke bladeren werkt de haag zelfs geluidsisolerend. De grote bladeren voelen een beetje aan als leer en blijven lang aan de struiken hangen. Zelfs in strenge winters behoudt een Laurier haar groene kleur. In ons familiebedrijf kweken wij onder andere de Laurier Caucasica, Laurier Genolia, Laurier Novita en de Portugese Laurier met kleinere bladeren. Al onze Laurier hagen worden ecologisch en milieuvriendelijk gekweekt op onze eigen kwekerij in het Limburgse

Hoge Laurier kopen

In onze kwekerij vind je maar liefst vier verschillende Laurieren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het kweken van gezonde en sterke soorten met verschillende eigenschappen en een mooie uitstraling. Maar hoe weet je nu welke hoge Laurier het beste bij jou past? Ieder soort Laurier heeft haar eigen kenmerken en bijbehorende voor- en nadelen. Wil je een strakke en grote haag? Dan kun je het beste hoge Laurier kopen. Wij kunnen de Laurier Genolia en de Portugese Laurier leveren als haagelement met verschillende hoogtes. De plantzak wordt niet meegeteld in de hoogte. De hagen zijn ongeveer een meter breed en je kunt ze het hele jaar aan planten. Maar laat je niet tegenhouden door de lengte, de meeste Laurieren halen met gemak een hoogte van 4 meter of hoger indien ze niet op de gewenste hoogte worden gehouden tijdens de snoeibeurten. Welke hoge Laurier ga jij kopen? Onze favoriet is de Laurier Genolia. Deze groeit relatief langzaam en kan tegen een stootje, hierdoor is hij onderhoudsarm.

Prunus laurocerasus of Laurierkers

Waarom een hoge Laurier kopen bij HogeHagen

Als je besluit om een hoge Laurier te kopen bij HogeHagen.nl voor jouw tuinafscheiding, is het natuurlijk wel belangrijk dat de Laurier door blijft groeien. Op al onze planten bieden wij een groeigarantie. De unieke garantie houdt in dat je sterke en gezonde planten krijgt die bij goed onderhoud lekker kunnen groeien. Mocht er onverhoopt een plant doodgaan in de geleverde partij dan kun je rekenen op een passende oplossing vanuit ons familiebedrijf.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten