default-header

Thuja Brabant prijzen

Wil jij de Thuja Brabant prijzen weten? In onze webshop kun je gemakkelijk de prijzen van de Thuja Brabant zien. We bieden deze coniferen gunstig aan in webshop vanuit onze kwekerij. We bieden kwalitatief mooie dikke planten aan. Dit scheelt ook weer op de meterprijs. Op onze productpagina kun je ook gemakkelijk het aantal planten berekenen.

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Kijk onze pagina met Thuja Brabant prijzen en bestel direct.

Thuja Brabant

De volledige Latijnse naam van de Thuja Brabant is de Thuja occidentalis ‘Brabant’. Hij wordt in Nederland ook de Conifeer Brabant genoemd. Deze Conifeer Brabant leent zich er goed voor een haag. Ze laten zich erg gemakkelijk snoeien en groeien mooi vol en dicht. We bieden deze Thuja Brabant in allerlei hoogtes aan zodat je meteen een haag kunt maken die vol en dicht is. De prijzen van de Thuja Brabant zijn in vergelijk met andere haagplanten gunstig te noemen. De Conifeer Brabant is ook verkrijgbaar in hele hoge maten tot 5 meter. Let er wel op dat dergelijke hoge planten erg zwaar zijn en met een kraan geladen, gelost en aanplant dienen te worden. Heb je vragen over een hoge groene afscheiding en de Thuja Brabant prijzen neem contact met ons op.

De Conifeer Brabant is een sterke plant van nature die in de winter het blad niet laat vallen. Hij is goed winterhard tot -20 en kan ook op kleigrond aangeplant worden. In de herfst en de winter verkleuren de planten naar een brons- cq bruinachtige kleur. Wil je geen verkleuring dan is mogelijk de Donkergroene Thuja of de Taxus een goede optie voor jou. Wil je meer informatie over onze Thuja’s (Coniferen) kijk dan eens op deze pagina.

Bestel jouw Thuja Brabant haagplanten

Op deze website kun je gemakkelijk en gunstige prijzen mooie Thuja Brabant bestellen. Thuja Brabant prijzen zijn hier gemakkelijk te vinden en veilig te kopen. In onze veilige webshop kun je op verschillende manieren de bestelling afronden. Je kunt zelf een gewenste leverdatum invoeren. Contact opnemen kan natuurlijk ook altijd. Wij helpen je graag.

[/blok3]

[blokafbeelding1]

Thuja Brabant prijzen

[/blokafbeelding1]

[blokafbeelding2]

[/blokafbeelding2]

 

Thuja Brabant prijzen