Snel groeiende bamboe

Ben jij op zoek naar een snel groeiende bamboe? Dan ben jij op het juiste adres, want wij hebben verschillende snel groeiende bamboe in ons assortiment. Bent u geïnteresseerd in een snel groeiende bamboe, maar weet u niet welke het best bij uw tuin past? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Welke snel groeiende bamboe hebben wij

Alle bamboe die wij in ons assortiment aanbieden, zijn snel groeiend. Ze groeien snel totdat ze de eindhoogte hebben bereikt. Als eerst zullen de halmen erboven uit groeien en daarna komen de bladeren aan de stengels. Hieronder zie je de verschillende soort snel groeiende bamboe.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Snel groeiende bamboe

Soorten snel groeiende bamboe

Fargesia is een bamboe die veel soorten en variaties kent. Wij verkopen snel groeiende bamboe van goede kwaliteit. Wij waarborgen onze kwaliteit door ons te specialiseren op gezonde en sterke soorten met diverse eigenschappen. Daarnaast werken wij natuurlijk en duurzaam, op deze manier worden onze snel groeiende bamboe’s milieuvriendelijk en ecologisch opgekweekt. Welke snel groeiende bamboe verkopen wij?

Fargesia Jiuzhaigou: De fargesia jiuzhaigou is een niet woekerende bamboe. Deze snel groeiende bamboe heeft mooie groene bladeren in combinatie met de rood/paarse halmen. Als deze snel groeiende bamboe niet wordt gesnoeid zal hij een hoogte van 3 meter halen.

Fargesia Volcano: Deze snel groeiende bamboe zal niet woekeren. De bladeren van deze snel groeiende bamboe hebben een diepgroene kleur. Ook de stengels van de volcano hebben een donkere kleur. Deze snel groeiende bamboe is zeer geschikt als lage haag. Zonder snoeien zal deze bamboe een hoogte van 2 meter halen.

Fargesia Robusta Campbell: De fargesia Robusta Campbell is een snel groeinde bamboe die qua kleur het dichts in de buurt komt van een echte bamboe. De groene kleur van de bladeren en de geel/groene kleur van de stengels geeft een tropische en luxueuze uitstraling. Deze snel groeiende bamboe zal zonder snoeien een hoogte van 4 à 5 meter halen.

Fargesia Rufa: deze bamboe is bekend om zijn mooie groene kleur en de bossige groei. Deze snel groeiende bamboe wordt zonder snoeien ongeveer 3 meter hoog.

Fargesia Winter Joy: Deze prachtige niet woekerende haalt een hoogte van 4 a 4.5 meter en groeit mooi recht omhoog. 

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten