Bamboehaag kopen

Wil je een Bamboehaag kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij verkopen Bamboe direct uit onze kwekerij. Uit onze webshop bieden we de Niet Woekerende Bamboe, Fargesia aan. Deze Fargesia groeit als een graspol en maakt geen worteluitlopers. Je vindt deze Bamboe dus niet terug in de hele tuin en zal andere planten niet overwoekeren.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Bamboehaag kopen

Niet-woekerende Bamboehaag kopen

Doordat wij direct de Bamboehaag uit onze kwekerij verkopen kunnen we deze voordelig aanbieden. Onze soorten Bamboe zijn gegarandeerd gezond en van goede kwaliteit. Het transport nemen wij jou uit handen en geven garantie op onze haagplanten. Je kunt zonder zorgen een Bamboehaag kopen bij Hogehagen.

Soorten Bamboehaag

Fargesia Jiuzhaigou: Deze soort staat ook wel bekend als de Rode Bamboe of de Red Panda. Een Bamboehaag van deze geeft veel kleur in de tuin. Hij heeft mooie rood- paarsachtige stengels met een frisgroen blad.

Fargesia Robusta Campbell: De Bamboe Robusta Campbell is de Bamboe met de kenmerkende Bamboe uitstraling. Deze bamboe wordt vaak gezien als dé bamboe en dat is te zien door zijn mooie groene bladeren en geel – groene halmen. Hij bereikt zonder snoei een lengte van 4 à 5 meter.

Fargesia Winter Joy: Is een prachtige soort die bossig en rechtomhoog groeit. Een weelderige groeier die een meter of 5 a 6 kan bereiken zonder snoei. De stengels hebben een mooie groen kleur met een hint van paars. Een Bamboehaag van deze Fargesia geeft een gegarandeerd een prachtig resultaat.

Fargesia Rufa: De Fargesia Rufa groeit bossig en weelderig en is zeer goed geschikt om in een plantenbak of kuip aan te planten. Zonder deze te snoeien zal hij een lengte van ongeveer 2 a 3 meter bereiken.

Bamboehaag kopen

Onderhoud van de Bamboehaag

Een Bamboehaag kun je gemakkelijk onderhouden. Onze soorten zijn geselecteerd op de sterke eigenschappen van de planten. Bamboe verdampt veel water. Geef de planten op tijd water en voeding en het resultaat zal prachtig zijn. Je kunt de Bamboehaag met gemak snoeien en op de gewenste hoogte houden. Een gesnoeide Bamboehaag geeft een extra strak effect.

Advies over een Bamboehaag kopen bij HogeHagen

Op onze pagina over de Fargesia vind je alle informatie over de het kopen van een Bamboehaag en het onderhouden van een Bamboehaag. We hebben op onze site ook informatie staan, hoe je het beste een haag aan kunt planten. Heb je nog vragen over een Bamboehaag kopen of wil je extra advies? Neem gerust contact met ons op.

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten