Fargesia Rufa 80-100cm pot

Fargesia Rufa 80-100cm Let op: hoogte zonder kluit
€ 18,90 Vanaf € 17,50
Incl. BTW
Leaf Plantafstand: 2.5 stuks per meter
Leaf Direct leverbaar
Leaf Minimale bestelhoeveelheid: 10
Bekijk overige afmetingen
Incl. BTW
30+
€ 18,00 per stuk
70+
€ 17,50 per stuk
=
Gratis verzenden vanaf €500,-
Beste prijs per meter
Ook geschikt in een plantenbak
Wintergroen
Incl. BTW
=

Productinformatie

Mooie bossige Bamboe die niet woekert. Deze frisgroene Fargesia is zeer goed geschikt om in een pot of plantenbak te planten. Maar in de volle grond zal hij het ook goed doen.

✔ Het zijn sterke en gezonde planten.
✔ Behoudt het blad in de winter en is wintergroen.
✔ De haag zorgt voor veel privacy.
✔ Goed winterhard tot wel -23.
✔ Niet giftig voor mens en dier.
✔ Kan in de zon en de schaduw aangeplant worden.
✔ Hij wordt ongeveer 2 tot 3 meter hoog zonder snoei.
✔ Groeit op alle ondergronden, ook klei.

Wij leveren altijd top kwaliteit Bamboe uit. De kwaliteit wordt gebaseerd op het aantal halmen. De planten kunnen bij levering minder blad hebben. Na de aanplant ontwikkelt de Fargesia op de halmen weer blad zodat er een volle en dichte Bamboehaag ontstaat.

Deze Bamboe heeft goede eigenschappen om als haag geplant te worden. Hij wordt ook veel toegepast in plantenbakken om het zicht weg te nemen. Wil je meer informatie over deze plant, kijk dan op onze pagina over Fargesia Rufa. Onze niet-woekerende Bamboe hebben allemaal mooie eigenschappen. In onze webwinkel Hogehagen verkopen wij direct haagplanten uit onze kwekerij. Wil je de planten komen bekijken, maak gerust een afspraak!

Levertijden, afhalen en verzenden

Levertijden
Kies zelf de leverdatum tijdens het bestellen. Wij adviseren om de planten 2 dagen voor de aanplant te laten bezorgen! Wil je bijvoorbeeld op donderdag aanplanten laat de planten dan op dinsdag bezorgen. Planten in pot kunnen het hele jaar door geleverd worden. Potplanten kunnen met gemak een aantal dagen/weken blijven staan voordat ze verwerkt worden. Geef ze wel elke 2 a 3 dagen goed water!

Afhalen
Gedurende de bestelling kun je aangeven wanneer je de planten af wilt komen halen. Je kunt de planten van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Laat je aub even weten indien je verhinderd bent? Houd er rekening mee dat wij enkele dagen nodig hebben om de planten klaar te zetten. Op onze afhaallocatie staan geen planten op voorraad. 
Let er alstublieft op dat er mogelijk andere transportmiddelen nodig zijn voor het ophalen van de planten (bijvoorbeeld een aanhanger).

Verzenden
Tijdens het bestelproces geef je een verzend- c.q. ontvangstadres en leverdatum op. In Nederland en België zijn de verzendkosten gratis vanaf € 500,-. 
Het is belangrijk dat je verzendadres met een vrachtwagen bereikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn of ben je hier niet zeker van, neem dan eerst contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze chauffeurs en onze transportmaatschappij zullen tussen 08:00 uur en 17:00 uur de planten uitleveren. De chauffeur zal de planten op het aangegeven adres neerzetten, hiervoor hoef je niet  thuis te zijn. Wij kunnen van te voren géén tijdstip aangeven hoe laat de planten daadwerkelijk geleverd worden!

Stel je vraag aan Matthijs

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Lees wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Bekijk onze meest populaire producten