default-header

Hoge Laurier kopen

Wil jij een hoge Laurier kopen? De Laurier, ofwel Laurierkers, is in Nederland een bekende en veel voorkomende plant. Een Laurierstruik is uitermate geschikt om te gebruiken als haag. De meeste soorten Laurier lenen zich erg goed voor een zichtdichte haag. Zo zorg je met een hoge Laurier haag voor veel privacy, zodat je optimaal kunt genieten in jouw eigen tuin. Dankzij de dichte begroeiing en de dikke bladeren werkt de haag zelfs geluidsisolerend. De grote bladeren voelen een beetje aan als leer en blijven lang aan de struiken hangen. Zelfs in strenge winters behoudt een Laurier haar groene kleur. In ons familiebedrijf kweken wij onder andere de Laurier Caucasica, Laurier Genolia, Laurier Novita en de Portugese Laurier met kleinere bladeren. Al onze Laurier hagen worden ecologisch en milieuvriendelijk gekweekt op onze eigen kwekerij in het Limburgse Lottum.

 

CTA: Bekijk onze hoge Laurieren

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Verschillende soorten hoge Laurieren

In onze kwekerij vind je maar liefst vier verschillende Laurieren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het kweken van gezonde en sterke soorten met verschillende eigenschappen en een mooie uitstraling. Maar hoe weet je nu welke hoge Laurier het beste bij jou past? Ieder soort Laurier heeft haar eigen kenmerken en bijbehorende voor- en nadelen. Wil je een strakke en grote haag? Dan kun je het beste hoge Laurier kopen. Wij kunnen de Laurier Genolia en de Portugese Laurier leveren als haagelement met een hoogte van 180 centimeter. De kluit wordt niet meegeteld in de hoogte. De hagen zijn ongeveer een meter breed en je kunt ze het hele jaar aan planten. De hoogste Laurier Caucasia die wij kweken is zo’n 150 tot 175 centimeter hoog en is al leverbaar voor € 23,- per stuk. De Laurier Novita is met 100-110 centimeter een stukje kleiner. Maar laat je niet tegenhouden door de lengte, de meeste Laurieren halen met gemak een hoogte van 4 meter of hoger indien ze niet op de gewenste hoogte worden gehouden tijdens de snoeibeurten. Welke hoge Laurier ga jij kopen? Onze favoriet is de Laurier Genolia. Deze groeit relatief langzaam en kan tegen een stootje, hierdoor is hij onderhoudsarm.

 

 

 

CTA: Bekijk alle Laurieren

 

Waarom een hoge Laurier kopen bij HogeHagen.nl

Als je besluit om een hoge Laurier te kopen bij HogeHagen.nl voor jouw tuinafscheiding, is het natuurlijk wel belangrijk dat de Laurier door blijft groeien. Op al onze planten bieden wij een groeigarantie. De unieke garantie houdt in dat je sterke en gezonde planten krijgt die bij goed onderhoud lekker kunnen groeien. Mocht er onverhoopt een plant doodgaan in de geleverde partij dan kun je rekenen op een passende oplossing vanuit ons familiebedrijf.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »