default-header

Plantafstand Portugese Laurier

Wil jij de plantafstand weten van Portugese Laurier? Op onze webshop hogehagen.nl bereken je gemakkelijk het aantal planten dat je per meter nodig hebt voor een mooie haag. Je voert het aantal meter haag in dat je nodig hebt en de website berekent voor je uit hoeveel Portugese Laurier je nodig hebt.

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over haagplanten

Hier kun je direct jouw mooie haag van Portugese Laurier berekenen. Mocht je vragen hebben over de aantal planten per meter, neem dan gerust contact met ons op .

Advies plantafstand

Wij geven een advies over de plantafstand Portugese Laurier. Ons advies komt tot stand door te bekijken hoe breed onze planten zijn en dit te delen door het een meter. Omdat we staan voor kwaliteit zijn onze planten altijd goed aan de maat en in vergelijk met andere aanbieders erg gunstig per meter haag! Als je ons advies aanneemt dan heb je daarna ook meteen een mooie en dichte haag staan van Portugese Laurier. In de overzichten van de planten en bij de informatie van de planten geven wij ons advies weer van het aantal planten Portugese Laurier die wij per meter aanbevelen. Er is meestal een verschil tussen het aantal planten per meter in combinatie met de hoogte van de planten. Heb je meer vragen over onze werkwijze kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Plantafstand Portugese Laurier

Afstand kleine planten Portugese Laurier en deze uit laten uitgroeien tot 2 meter

Wil je het aantal planten per meter berekenen die je nodig hebt voor een haag die uiteindelijk 2 meter wordt. Als je bijvoorbeeld platen van een meter koopt en deze uit wil laten groeien naar een haag van 2 of 2.5 meter welke plantafstand Portugese Laurier moet men dan aanhouden? Wij raden aan om dan toch het aantal aan te houden dat we voorschrijven in onze webshop. Dit doen we omdat de haag niet mooi is als de kleinere planten verder uit elkaar geplant worden. Er gaat een ruime tijd overheen om een haag te maken die dicht is. Voor de planten zelf is het geen probleem om ze verder uit elkaar te planten. Het is dus wel mogelijk maar vanwege een esthetisch opzicht is dit niet aan te bevelen.

 

Bestel nu direct Portugese Laurier

In onze webshop kun je gemakkelijk Portugese Laurier kopen. De plantafstand van de Prunus lusitanica “Angustifolia”  bereken je hier gemakkelijk. Prunus lusitanica “Angustifolia” is de Latijnse naam van deze lauriersoort. Wij geven graag advies over onze planten. Op onze website kun je gemakkelijk van alle haagplanten de plantafstand berekenen. Wij kweken meerdere soorten Laurier en bieden deze aan in onze webshop. Een favoriete Lauriersoort van ons is Laurier Genolia. Dit is een oersterk soort Prunus die relatief smal groeit en op iedere ondergrond een mooie haag maakt.
Wil je verder informatie over onze haagplanten, neem contact met ons op.

CTA: Plantafstand Portugese Laurier