default-header

Levertijden, afhalen en verzenden

Levertijden

Tijdens de bestelling kies je zelf de gewenste leverdatum. Je kunt een datum kiezen na 4 werkdagen. Dan kan geen exact tijdstip gekozen worden. Hier hebben we op dat moment nog geen zicht op. Onze chauffeurs zullen tussen 08:00 uur en 18:00 uur de planten uitleveren. De chauffeur zal de planten op het aangegeven adres neerzetten, hiervoor hoef je niet per se thuis te zijn. De dag voor de levering ontvang je de aanvullende informatie over de levering van de planten. Mocht er afgeweken worden van de leverdatum dan gebeurt dit altijd in overleg met jou.

We hebben minimaal vier werkdagen nodig om de order te rooien en te verzenden. Onze planten rooien we na de bestelling vers van ons veld. Op deze manier krijg je de planten in goede gezondheid aangeleverd en kunnen ze met gemak een week staan voordat ze verwerkt dienen te worden in de haag. Let er wel op dat de planten die je nog niet verwerkt hebt goed bewaterd worden (Eén keer in twee dagen en ook op regenachtige dagen) en uit de wind staan.

 

Afhalen

Indien je gekozen hebt voor de optie zelf afhalen dan staan 4 dagen na besteldatum de planten voor je klaar op onze Afhaallocatie. Je kunt de planten op de afgesproken dag van maandag tm vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur afhalen en op zaterdag van 09:00 tm 12:00 uur. Wij zorgen ervoor dat de planten vers gerooid voor je klaarstaan. Houd er rekening mee dat wij enkele dagen nodig hebben om de planten te rooien en klaar te zetten. Op onze afhaallocatie staan geen planten op voorraad. Let er alstublieft op dat er mogelijk andere transportmiddelen nodig zijn voor het ophalen van de planten (bijvoorbeeld een aanhanger).

Afhaallocatie:
Stokterweg 21, 5973PW, Lottum

Verzenden

Tijdens het bestelproces geef je een verzend- c.q. ontvangstadres op en kies je de gewenst leverdatum. Er wordt dan een gunstige berekening gemaakt voor de verzendkosten van jouw planten. Wij verbloemen de verzendkosten niet in allerlei staffelkortingen maar geven een eerlijke verzendprijs weer. Je vindt hier meer informatie over bij: verzendkosten.

Het is belangrijk dat je verzendadres met een vrachtwagen bereikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn of ben je hier niet zeker van, neem dan eerst contact met ons op voor de mogelijkheden en voorkom onnodige kosten. Samen komen we zeker tot een oplossing.   

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »