default-header

Verzenden & retourneren

Levertijden

Tijdens de bestelling kies je zelf de gewenste leverdatum, echter kan dan geen exact tijdstip gekozen worden. Hier hebben we  geen zicht op en we kunnen van te voren geen exact tijdstip aangeven. Onze chauffeurs en onze transportmaatschappij zullen tussen 08:00 uur en 17:00 uur de planten uitleveren. De chauffeur zal de planten op het aangegeven adres neerzetten, hiervoor hoef je niet per se thuis te zijn. Mocht er afgeweken worden van de leverdatum dan gebeurt dit altijd in overleg met jou.

We hebben minimaal vier werkdagen nodig om de order te rooien en te verzenden. Onze planten rooien we na de bestelling vers van ons veld. Op deze manier krijg je de planten in goede gezondheid aangeleverd en kunnen ze met gemak een week staan voordat ze verwerkt dienen te worden in de haag.
Let er wel op dat de planten die je nog niet verwerkt hebt goed bewaterd worden (Eén keer in twee dagen en ook op regenachtige dagen) en uit de wind staan.

Let op: Wij kunnen van te voren géén tijdstip aangeven hoe laat de planten daadwerkelijk geleverd worden!

Wij adviseren altijd om de planten 2 dagen voor de aanplant te laten bezorgen. Wil je op donderdag aanplanten laat de planten dan op dinsdag bezorgen. De planten kunnen zonder problemen 2 dagen blijven staan. Blijven ze langer staan dan 2 dagen maak de kluiten dan elke 2 dagen flink nat.

Afhalen

Gedurende de bestelling kun je aangeven wanneer je de planten af wilt komen halen. Je kunt de planten van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tm 12:00 uur afhalen. Laat je aub even weten indien je verhinderd bent? Wij zorgen ervoor dat de planten vers gerooid voor je klaarstaan. Houd er rekening mee dat wij enkele dagen nodig hebben om de planten te rooien en klaar te zetten. Op onze afhaallocatie staan geen planten op voorraad. 

Let er alstublieft op dat er mogelijk andere transportmiddelen nodig zijn voor het ophalen van de planten (bijvoorbeeld een aanhanger).

 

Verzenden

Tijdens het bestelproces geef je een verzend- c.q. ontvangstadres op. Er wordt dan een gunstige berekening gemaakt voor de verzendkosten van jouw planten. Voor de meeste gebieden in Nederland en België zijn de verzendkosten gratis vanaf € 500,-. Voor hagen vanaf 250 cm moeten we altijd een offerte apart maken voor het transport. Je vindt hier meer informatie over bij: verzendkosten.

Het is belangrijk dat je verzendadres met een vrachtwagen bereikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn of ben je hier niet zeker van, neem dan eerst contact met ons op voor de mogelijkheden en voorkom onnodige kosten. 

 

Retourneren en bedenktijd

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren.
Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected].

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Bij hoge planten boven de 200cm en op maat gemaakte offertes komen de verzendkosten voor rekening van de klant.